U bent hier

Bedrijfshulpverlening

Is jullie organisatie optimaal voorbereid op calamiteiten? Dagelijks draag je als museum zorg voor de veiligheid van bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. Door BHV’ers te trainen heb je bekwame hulpverleners in huis die weten wat ze moeten doen, wanneer ze dat moeten doen en hoe ze dat moeten doen.

 

Maar de bedrijfsveiligheid borg je echter niet alleen met een BHV ploeg. Hoe staat het met jullie RI&E of bedrijfsnoodplan? Oefenen jullie voldoende op realistische incidenten in combinatie met de collectie (CHV)? Wellicht ontvangen jullie jongere kinderen waardoor kinder-EHBO belangrijk is en misschien hebben jullie zelfs wel eens te maken met ongewenst of afwijkend gedrag?

BHV.NL veel meer dan opleiden alleen.
BHV.NL traint al 25 jaar vol passie, persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid de BHV’ers en EHBO’ers van Nederland. Wij weten wat er nodig is om snel en effectief te handelen. Dit leer je in onze cursussen, door vooral te doen binnen de context van je eigen organisatie. Je leert de risico’s te herkennen, maatregelen te nemen en snel en effectief te handelen. Door je BHV cursus jaarlijks te herhalen borg je zekerheid in handelen. Maar dat niet alleen bij BHV.NL kun je ook terecht voor:

Het opzetten van een bedrijfsveilige organisatie 

Opleiden van individuen, groepen of teams
Bij een individuele cursus ontvang je tot 30% korting, de cursussen van BHV.NL worden verzorgd op meer dan zestig locaties in heel Nederland. Daarnaast is het ook mogelijk om een groepscursus bij jou op locatie te verzorgen. Vanaf 6 cursisten kan BHV.NL de inhoud van de cursus exact afstemmen op de bij jullie aanwezige risico’s. Informeer via het offerte formulier naar de mogelijkheden.

Het cursusaanbod van BHV.NL:

Het incompany aanbod van veiligheidstrainingen.nl
Een overval, diefstal of agressie, het brengt grote risico’s met zich mee. Risico’s waar je geen grip op hebt, maar waar je jezelf of je organisatie wel goed op kan voorbereiden. Om deze reden nam BHV.NL in juni 2018 Risicomanagement Nederland over en gaat het bedrijf verder onder de naam Veiligheidstrainingen.nl. Veiligheidstrainingen.nl verzorgt de volgende trainingen:

Oefenen en borgen van de bedrijfsveiligheid
Om de kennis en vaardigheden van je BHV-organisatie op peil te houden is het aan te raden om jaarlijks te oefenen. Zo raken de collega’s op elkaar ingespeeld en weet men hoe efficiënt en snel te handelen in geval van een calamiteit. BHV.NL kan jullie ondersteunen bij de volgende zaken:

  • Ontruimingsoefening
  • Scenario-oefening(en), los of in combineren met een ontruimingsoefening
  • Competentiescan (een BHV competentie toets)
  • BHV-scan (revisie van het de veiligheid binnen jullie bedrijf, actualiteit van de inrichting van de bedrijfsnoodorganisatie, de procedures of het bedrijfsnoodplan)
  • BHVassist het systeem waarmee je kan alarmeren, registreren en rapporteren. BHVassist ondersteunt jouw bedrijfsnoodorganisatie, zorgt dat de juiste hulp snel ter plaatse is en geeft inzicht in de hulpverlening, de bezetting en de calamiteiten die plaatsvinden.

BHV.NL staat voor 25 jaar expertise in bedrijfsveiligheid.
BHV.NL geeft advies over de inrichting van de bedrijfsnoodorganisatie, helpt je bij het maken van een RI&E en zorgt ervoor dat je bedrijfsnoodplan actueel blijft. Ze werken voortdurend aan innovaties om jouw organisatie nog veiliger te maken. Bekijk hieronder welke mogelijkheden er allemaal zijn:

  • BHVescape een rijdende escape room om kennis en vaardigheden te toetsen.
  • BHVcontinu, je kennis opfrissen waar en wanneer jij dat wil of speel een kennisduel met collega’s. Tijdsinvestering van ongeveer twee minuten per dag.
  • Digitaal blussen, oefenen op locaties waar niet of nauwelijks te oefenen valt. Ook in te zetten bij een scenario- of ontruimingsoefening.
     

Sinds juni 2018 heeft BHV.NL het aanbod verder uitgebreid met trainingen op het gebied van preventie, crisismanagement, ongewenst gedrag, conflictbeheersing en diefstal. Meer informatie vind je op veiligheidstrainingen.nl

Ledenvoordeel: Profiteer van aantrekkelijke kortingen tot 30%

Dankzij de jarenlange samenwerking de Museumvereniging profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Vermeld in het opmerkingenveld de klantcode: 11NED48 zodat BHV.NL de korting kan verrekenen.

Uit ervaring weten we dat er per museum behoorlijke verschillen zijn, en daarmee dus ook andere trainingsbehoeften. Door onze brede branche-ervaring kunnen we jou helpen met de beste oplossing en helpen wij graag bij het juiste veiligheidsadvies.

Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, maak een adviesafspraak met accountmanager Manja van Marwijk de veiligheids- branchespecialist voor de museumsector 06-20749978, m.vanmarwijk@bhv.nl of schakel met onze musea branchespecialisten van de commerciële binnendienst: Joëlle ten Haaf – Driessen of Marloes van Amerongen 024-844 65 64
 

Laat je inspireren door het verhaal van de Koninklijke Stichting Defensiemusea:
Bij de Koninklijke Stichting Defensiemusea gaat veiligheid voor alles. Veiligheid van de collectie, maar bovenal de veiligheid van de bezoeker! Ontdek hoe BHV.NL heeft geholpen met het garanderen van de veiligheid.
 


Op de hoogte blijven?

Meer inkoopvoordeel

Reacties