U bent hier

Bespaar op energie met EnergieLive

Bespaar 15% extra met Het Cultuurcollectief!

EnergieLive is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de inkoop van energie. Uw museum kan met behulp van EnergieLive fors op energiekosten besparen. Daarnaast neemt EnergieLive alle zorg omtrent uw energieportefeuille uit handen. 

Speciaal voor culturele instellingen heeft EnergieLive nu Het Cultuurcollectiefopgezet. Als u zich aanmeldt bespaart u 15% extra op de deelnamekosten. Dit komt bovenop de al voordelige tarieven die EnergieLive bemiddelt. EnergieLive maakt dit mogelijk door u en andere culturele organisaties gerichter te bedienen via het collectief en grote volumes in te kopen. 

Voordelen van Het Cultuurcollectief:

  • De scherpste - groene - energietarieven en beste leveringsvoorwaarden
  • U lift mee op de volumes van uw branchegenoten
  • Kenniskruisbestuiving en advies op het gebied van verduurzaming 
  • De mogelijkheid bijna realtime uw meters uit te lezen via de Monitoringsdienst
  • Twee vaste accountmanagers binnen EnergieLive vormen hét aanspreekpunt voor al uw energiegerelateerde vragen

U kunt voor vragen altijd even contact opnemen met één van de twee accountmanagers van Het Cultuurcollectief: 
Thessa Timmerman of  Alexander Boskamp, tel. 020-716 35 07.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Cultuurcollectief.


Ervaringen van musea met EnergieLive

Het Rijksmuseum

'EnergieLive voorziet het Rijksmuseum sinds 2008 van advies op het gebied van energie-inkoop. De voordelen en besparingen die de afgelopen jaren zijn bewerkstelligd zijn geweldig te noemen. Betere leveringstarieven, besparingen op secundaire kosten, zoals gecontracteerde vermogens, en zelfs belastingteruggaven. De betrokkenheid en kennis van hun medewerkers is groot en dat maakt de samenwerking met EnergieLive uitermate prettig. Echt een partij die met je meedenkt.' Karen Keeman, Facilitair Manager Stichting Rijksmuseum, Amsterdam'.

Cobra Museum

'Het Cobra Museum neemt met veel plezier deel aan het Cultuurcollectief. Een welkome besparing op de inkooptarieven viel ons ten deel. En daar bleef het niet bij. Op de gecontracteerde vermogens en zelfs op ons meetdienstencontract konden wij geld besparen. Daarnaast zijn er door factuurcontroles zaken aan het licht gekomen die wederom tot een besparing leidde. Ik kan dus niet anders stellen dan dat wij heel erg tevreden zijn. Binnen no time zijn de kosten ruimschoots terugverdiend.' Ramon ten Zende – Hoofd Bedrijfsvoering, Stichting Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen'.

Meer inkoopvoordeel

Reacties