U bent hier

Collectieve verzekering via VGZ

Sinds 2018 biedt jouw branchevereniging de Museumvereniging een collectieve zorgverzekering bij VGZ voor alle aangesloten musea. Deze zorgverzekering is beschikbaar voor alle medewerkers, inclusief vrijwilligers, zzp'ers, uitzendkrachten, payrollers en gezinsleden. Per 2020 bedraagt de korting 5% op de basispremie en 15% op de meeste aanvullende verzekeringen (excl. tandartsverzekering). 

Wettelijk maximale korting van 10% naar 5% per 2020
Per 2020 mogen verzekeraars minder korting geven op de premie van een collectieve zorgverzekering. Die korting is in 2019 nog maximaal 10%, maar wordt per 2020 maximaal 5%, 

Heb jij al een zorgverzekering bij VGZ? Claim dan je korting!
Check even of je al wel gebruik maakt van de korting waar je recht op hebt! Je kunt zelf de korting via dit collectief toevoegen. Log hiervoor in op Mijn VGZ met je DigiD. Wijzig je contracttype in 'Collectieve zorgverzekering', vul het collectiviteitsnummer 87712299 in en kies je ingangsdatum.  Zo kun je vanaf 1 januari 2020 alsnog van de korting gebruik maken.

Direct aanmelden
Via deze voor de Museumvereniging gepersonaliseerde webpagina www.vgz.nl/museumvereniging  kun je eenvoudig, premie berekenen, inzage krijgen in de pakketten + de voorwaarden en direct een zorgpolis afsluiten.

Meer inkoopvoordeel

Reacties