De zomer komt eraan! Zomeractie op museumkids.nl

De zomer komt eraan!  Zomeractie op museumkids.nl

Vanaf 6 juli tot en met 1 september is het zomervakantie. Een hele lange periode waarin mensen op zoek gaan: wat gaan we doen? En als de vakantie er al weer bijna op zit en de kinderen nog weken vrij hebben: wat is voor opa en oma of de oppas leuk om met de kinderen te gaan doen? Een mooi moment voor museumfans om een museum te bezoeken en achteraf een inspectie achter te laten! En waar vind je het overzicht van alle musea en de leukste activiteiten voor kinderen? Op Museumkids.nl natuurlijk.

Onze zomercampagne is er op gericht zoveel mogelijk families naar museumkids.nl en musea te halen voor de leukste museumactiviteiten, jullie activiteiten! Met het thema sluiten we vast aan bij de herfstvakantie: reizen. Ook in de zomer een geschikt thema.
De Museumkaarthouders benaderen we gericht met een zomermailing. Hiermee brengen we ook jullie familieaanbod in de zomerperiode onder de aandacht en roepen we natuurlijk op tot bezoek en inspecties. Kinderen die in de zomervakantie een museum inspecteren, maken kans op een mooie prijs. Een heuse reisrolkoffer!

Hoe kun je als museum meedoen:

Zichtbaarheid: met jullie familieaanbod op museumkids in de categorie ‘zomervakantie’ ben je voor bezoek goed zichtbaar en vindbaar. Je kunt nu zelf je activiteiten plaatsen via het dashboard (zelf, direct zichtbaar) of je kunt je activiteiten via mail aanleveren (persberichten@museumvereniging.nl, op volgorde van binnenkomst). Zie ook het artikel nieuw op museumkids: plaats zelf je activiteiten voor families.

Materiaal:
-de specifieke zomercampagnemiddelen zijn digitaal via museumcontact bij dit artikel verkrijgbaar
-materialen om museuminspecteurs te werven: buttonkaart, flyers zijn beschikbaar en aan te vragen via info@museumkids.nl
-doe mee en sluit aan bij de campagne op sociale media met de hashtags #museumkids en #zomervakantie

Op naar een mooie zomervakantie!

Tikkit met trolley

Link naar de campagnevideo: https://youtu.be/-p8niINFFoQ

Vragen? Stuur ze naar info@museumkids.nl of mslob@museumvereniging.nl of ebakema@museumvereniging.nl en er komt spoedig antwoord.

zomer op museumkids