Eerste exclusieve dating-avond voor Museumkaarthouders in Centraal Museum Utrecht, een succes!

Dating-avond voor Museumkaarthouders in Centraal Museum
Foto's: Leo Veger

Op donderdag 3 augustus vond, in samenwerking met MuseumkaartMatch, in het Centraal Museum een dating-avond plaats, exclusief voor Museumkaarthouders.

De intentie was dezelfde als op het onlangs opgerichte online platform museumkaartmatch.nl, namelijk gelijkgestemde museumliefhebbers samen brengen voor een gemeenschappelijk museumbezoek.

De 100 beschikbare plekken waren in een mum van tijd geboekt. Gasten die kwamen voor de Museumkaartmatchavond konden bij de balie kiezen tussen een bezoek aan de tentoonstelling ‘Uit de Mode’ of een bezoek aan ‘De Wereld van Utrecht’. Daarvoor kregen ze respectievelijk een roze of blauwe button opgespeld, zodat ze elkaar makkelijk konden vinden.

Na afloop van het museumbezoek konden de bezoekers onder het genot van een drankje in het Museumcafé hun ervaringen uitwisselen.

Het was een geslaagde avond, waarin veel contacten zijn gelegd en verbinding is ontstaan tussen museumliefhebbers die elkaar misschien anders nooit hadden ontmoet. Moge dit het begin zijn van vele leuke ontmoetingsavonden in musea verspreid over Nederland!

Meer Matches?

Bij interesse voor het organiseren van een exclusieve dating avond voor Museumkaarthouders in samenwerking met MuseumkaartMatch, contacteer: Zita de Wijs: zdewijs@museumvereniging.nl of via  0205512937.

Benieuwd naar de ervaringen van het Centraal Museum Utrecht? Kirsten Doornbos (Marketing & Communicatie CMU) vertelt je er graag meer over: kdoornbos@centraalmuseum.nl

Meer over MuseumkaartMatch: www.museumkaart.nl/match