Gezond ondernemen begint met een collectief zorgcontract bij Zilveren Kruis

Daarmee biedt u uw medewerkers, vrijwilligers en zzp’ers en hun gezinsleden de wettelijk maximale toegestane korting op hun zorgpremie. Maar ook voor u als werkgever geeft dit voordelen. Dankzij aanvullende verzekeringen worden verzuimrisico’s verlaagd.

Collectief zorgcontract Zilveren Kruis.

Laat uw medewerkers voordelig een zorgverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis via het collectief zorgcontract voor alle leden van de Museumvereniging.

• Aantrekkelijke collectiviteitskortingen (10% op de Basis, 15% op Aanvullend en 15% op Tandarts)
  • Gezinsleden krijgen dezelfde korting
  • Medewerkers bepalen zelf of zij zich bij Zilveren Kruis verzekeren en met welk pakket

Extra dekking voor verzekerden inzake Federatie Cultuur (waaronder Museumvereniging)
Bij de aanvullende verzekeringen krijgen verzekerden (afhankelijk van het gekozen pakket) ook extra vergoedingen voor veel voorkomende risico's in de sector, namelijk:

• 3 extra behandelingen fysiotherapie
  • Vergoeding van de jaarabonnementskosten voor de online (zelfhulp) modules bij psychische klachten
  • Een budget van maximaal € 250,00 per jaar voor leefstijltraining en coaching

Meer informatie
Ga naar www.zk.nl/collectiviteitszoeker, voer ‘Museumvereniging (in Amsterdam) of 207068127’ in om de pakketten in te zien en de premie te berekenen.

Let op
Reeds verzekerd bij Zilveren Kruis, maar nog geen collectiviteit, zet deze dan om en profiteer van de korting!

Meer inkoopvoordeel