Gezond ondernemen begint met een collectief zorgcontract bij Zilveren Kruis

Sinds 2012 biedt jouw branchevereniging de Museumvereniging een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis voor alle aangesloten musea. Deze zorgverzekering is beschikbaar voor alle medewerkers, inclusief vrijwilligers, zzp'ers, uitzendkrachten, payrollers en gezinsleden. Per 2020 bedraagt de korting 5% op de basispremie en 12,5% op alle aanvullende verzekeringen (inclusief tandartsverzekering). De korting op de basisverzekering is de wettelijk maximale toegestane korting.

Wettelijk maximale korting van 10% naar 5% per 2020
Per 2020 mogen verzekeraars minder korting geven op de premie van een collectieve zorgverzekering. Die korting is in 2019 nog maximaal 10%, maar wordt per 2020 maximaal 5%,

Heb jij al een zorgverzekering bij Zilveren Kruis?
Check even of je al wel gebruik maakt van de korting waar je recht op hebt. Want dan is één telefoontje naar Zilveren Kruis (071-7510052) namelijk genoeg om vanaf 1 januari 2020 alsnog van de korting gebruik te maken!

Direct aanmelden
Door Museumvereniging ofwel collectiviteitsnummer 207068127 in te voeren op  www.zk.nl/collectiviteitzoeker kom je terecht op een voor de Museumvereniging gepersonaliseerde webpagina.

Meer inkoopvoordeel