U bent hier

Groepen

Het Netwerk Zuiderzeecollectie
Foto: Madelon Dielen

Wil je in contact komen met andere museumprofessionals over een bepaald onderwerp of met mensen binnen je eigen expertise? Maak dan een groep aan.

 

Om kennis te delen met collega's binnen een bepaalde expertise kun je groepen aanmaken. Bijvoorbeeld met andere collega's van PR, educatie of vrijwilligers, dat is helemaal aan jou. Op die manier kun je een vraag opwerpen, een discussie opvoeren of een nieuwtje delen met mensen van je eigen achtergrond. Ook kun je een groep aanmaken om een bepaald onderwerp te bespreken. Iedereen met een account kan zich aanmelden voor een groep. Initieer een groep via museumcontact.nl

Hoe maak ik een groep aan?
- Zorg eerst dat je ingelogd bent. Nog geen account? Zie onder * 
- Klik rechtsboven op de knop + voeg toe 
-
Klik op 'Een groep starten' onder 'Blogs en groepen'
- Start je eigen groep en begin met het delen van kennis of start een discussie. 

* Nog geen account? Registreer je dan via museumcontact.nl en ontdek hoe eenvoudig het is om andere museumprofessionals te ontmoeten. Zo maak je een account aan: 
- Klik rechtsbovenin op ‘jij’ en meld je aan.
- Volg alle stappen (* = een verplicht veld) en vul je informatie in.

Voor een overzicht van al geregistreerde mede-professionals kun je hier een kijkje nemen in onze 'Wie is wie'. Zo kun je makkelijk met elkaar in contact komen. 

Museumcontact is een online platform waar leden elkaar kunnen vinden in het zoeken naar kennis en de behoefte die te delen.

Reacties