U bent hier

Museumkaarttopper wedstrijd /winter 2018\

Beste museumcollega, beste Museumkaartverkoper,

Al meer dan 37 jaar verkopen museummedewerkers trouw de Museumkaart. Jullie geven de kaart hiermee een gezicht en dat doen jullie met succes! Want in 2017 hebben 1,35 miljoen Museumkaarthouders 8,7 miljoen bezoeken gebracht waarvoor de musea € 62 miljoen ontvingen. En voor elke verkochte Museumkaart krijgt het museum provisie. Zo verrijkt een bezoek met de Museumkaart niet alleen de kaarthouders maar ook de musea!

Na jullie enthousiaste reacties op de vorige edities organiseren we deze winter voor de vijfde keer de Museumkaartverkoopwedstrijd. Wie weet er in december meer Museumkaarten te verkopen dan vorig jaar? Degene die wint, is de Museumkaarttopper! De prijs is een teamuitje naar een zelf gekozen museum dat ook aan de Museumkaart deelneemt ter waarde van maximaal € 1.500. Je kunt winnen in drie categorieën:

1 x Museumkaarten volwassenen
1 x Museumkaarten jongeren/kids
1 x Museumkaarten totaal

Museumkaartverkoop aan de balie
De musea die van 1 t/m 31 december 2018 méér Museumkaarten verkopen dan in dezelfde periode in 2017, maken kans op de prijs. De verkoop van jongeren- en volwassenenkaarten houden we apart bij.

De actuele tussenstand is elke week in de bijlage te vinden, dit om het extra spannend te maken. De winnaars maken we in de week van 14 januari 2019 bekend.

Met jullie hulp
In de bijlage vinden jullie een flyer met uitleg over de wedstrijd. Verspreid deze vooral onder alle balie- en kassamedewerkers. Via jullie eigen interne kanalen of persoonlijk, dat kunnen jullie beter inschatten dan wij. Veel dank voor het delen!

Tot slot
Wij zijn benieuwd naar alle enthousiaste Museumkaarttoppers komende winter! Alvast veel dank voor jullie medewerking. Met vragen of aanmeldingen voor online verkoop van de Museumkaart kunnen jullie terecht bij Zita de Wijs: zdewijs@museumvereniging.nl.

Reacties