U bent hier

Museumkidsweek 2022 - Herfstvakantie!

De herfstvakantie komt er aan. Van 15 tot 30 oktober is het herfstvakantie en Museumkidsweek. De week waarin het museumaanbod voor families vol in de online schijnwerpers staat met een publiekscampagne. En ook de laatste kans voor musea om nog inspecties te kunnen ophalen om ook dit seizoen kidsproof museum te worden.

Voor het materiaal grijpen we terug naar het filmpje en de bijbehorende materialen uit 2020. Hier ging het om het ontdekken van de musea en dat is altijd actueel. 

Hoe haak je aan: 

Promotie voor je herfstvakantie activiteiten

• Plaats je kinderactiviteiten voor de herfstvakantie in het cms van museum.nl / museumkids.nl. Selecteer minstens één kinderleeftijd, typ bij Onderwerpen ‘Museumkidsweek’ in en selecteer de tag. Info over het cms.

• Door het plaatsen van je activiteiten sta je áltijd in de campagne, daarnaast maak je kans op een uitgelichte plek door je kinderactiviteiten vóór vrijdag 30 september aan te melden. Tip: gebruik bij voorkeur vrolijk en/of kleurrijk beeld. Liefst geen tekst in het beeld.

Inspecteurs werven

• De herfstvakantie is de laatste kans om voor dit seizoen nog meer museuminspecties te ontvangen en daarmee eind oktober het label ‘Kidsproof’ te behalen. Vind tips van musea.

• Vraag kosteloos vakantie promotiemateriaal aan om museuminspecteurs te werven. Aanvragen van de posters en flyers 2022 kan vóór woensdag 21 september via dit formulier, daarna geldt OP = OP.

Het nieuwe digitale beeldmateriaal waarmee je online inspecteurs kunt werven, plaatsen we binnenkort op museumcontact.nl.
Heb je vragen, tips of kunnen we je ergens mee helpen, laat het vooral weten via info@museumkids.nl

Tags 
Museumkids
Dossiers 
Museumkids

Reacties