U bent hier

Museumvisie, het toonaangevende vaktijdschrift voor de museumprofessional, stopt

Op 1 maart 2019 verschijnt de laatste Museumvisie in de huidige papieren vorm. Dan komt er na 40 jaren een einde aan een prachtig blad, waarin elk kwartaal achtergrondnieuws, ontwikkelingen, visies en dromen van de museumsector werd gepubliceerd.  
 
Deze digitale tijd geeft nieuwe mogelijkheden en maakt een papieren blad niet alleen onnodig duur maar ook overbodig. Het ledenplatform Museumcontact.nl wordt het centrale medium voor onderling contact en communicatie. Daarop zullen we de verhalen, het nieuws en de ontwikkelingen met elkaar delen. Daar kun je samen met 40.000 collega’s ook een actieve bijdrage aan leveren. 
 
Een sterk ledenplatform draagt bij aan een sterk museumveld. En dat is belangrijk, want in een gevarieerd museumveld vertellen musea alleen samen het hele verhaal en kunnen we het publiek belang van musea verder versterken.
 
Op www.museumcontact.nl kun je het nieuws, de ontwikkelingen en activiteiten volgen. Momenteel werken we aan vernieuwing van het ledenplatform voor deskundigheidsbevordering en op de ledenvergadering in mei vertellen we daar graag meer over. 

Dossiers 
Museumvisie

Reacties