Nieuwe enquête over musea- hulp bij het invullen

De musea zijn weer open er en er komt steun op gang voor compensatie van de coronaschade. Maar dat is nog niet voldoende en nog niet voor de volle breedte van de museumsector. We verwachten voor 2020 een capaciteit van slechts 15% tot 25%. Het jaar 2021 zal, rekening houdend met vele (onbekende) variabelen, een verwachte bezoekcapaciteit laten zien van 25% tot 50%.

Om zo goed en gericht mogelijk te kunnen lobbyen voor steun, vragen we deze enquête in te vullen. Dat kan tot en met woensdag 8 juli. Mocht je tijdens het invullen vragen hebben, kijk dan eens naar onderstaande tips.

• Je kunt later terug komen op een vraag als je niet gelijk het antwoord hebt. Let op, gebruik in dat geval wel dezelfde computer.
  • De medewerker die ook de gegevens voor Museana aanlevert, kan ook deze enquête goed invullen
  • Hou algemene gegevens bij de hand:
  1. Postcode en huisnummer van je bezoekadres (bij meerdere adressen het hoofdadres gebruiken)
  2. Museumnummer. Zie bijvoorbeeld de mail met de dagelijkse scans van de Museumkaart
  3. Jaarrekening 2019

Heb je vragen? Mail dan Janneke Visser, jvisser@museumvereniging.nl.

Graag benadrukken we dat we de resultaten vertrouwelijk behandelen. Uitkomsten zullen niet herleidbaar zijn en we zullen onder geen beding informatie over individuele musea naar buiten brengen. Veel dank voor het invullen!