U bent hier

Terugblik Museumcongres

Foto's: Bibi's Veth

Dank aan iedereen die het Museumcongres 2017 tot een succes heeft gemaakt: van alle deelnemers, sprekers, beursstandhouders, medewerkers tot aan alle locaties. We kijken terug op een mooie, leerzame en inspirerende dag, waar een geslaagd directeurendiner aan voorafging. Geniet nog even na met deze foto’s en video’s en laat uw feedback achter in onze enquête. 


Aftermovie
Voor iedereen die er was een leuke terugblik en voor iedereen die het gemist heeft een goede indruk: bekijk hier de aftermovie!

Terugblik
Bekijk hier alle foto’s van het directeurenontvangst en hier alle foto's van het Museumcongres. 

Samen
Het Museumcongres stond dit jaar in het teken van 'samenwerking', zowel binnen als buiten de museumsector. Het Outsider Art Museum is een mooi voorbeeld hiervan. Zo blijkt uit deze videoreportage. Bekijk ook de video over China: Gouden horizon of niet?

1 minuutjes
We vroegen de sprekers van het Museumcongres naar hun belangrijkste tips op het gebied van samenwerking. Bekijk ze hier allemaal

Enquête
Om het congres ieder jaar te verbeteren vragen we u om in een paar minuten onze enquête in te vullen. Als u aanwezig was op het congres klik hier voor de enquête. Was u er niet bij dit jaar? Dan kunt u deze enquête invullen. Alvast bedankt!

Save the date
Over samen gesproken.. Volgend jaar is het Museumcongres samen met de Museumkennisdag op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober in Den Haag, tot dan!

Dagafsluiting
"Zonder verhaal heb je gewoon niks te zeggen." In musea vertellen we wie we zijn. Maar dat doen we wel met elkaar. Dagvoorzitter Lucas De Man vat met moderator Jorn Matena het Museumcongres samen in een paar minuten en benadrukt daarbij het belang van samenwerking: 

Reacties