U bent hier

Terugblik Museumcongres 2019

Badges deelnemers (credits: Tetsuro Miyazaki)

Dank aan iedereen die het Museumcongres 2019 tot een succes heeft gemaakt: van alle deelnemers, sprekers, beursstandhouders, medewerkers tot aan de locatie. We kijken terug op een mooie, leerzame en inspirerende dag. Geniet nog even na met deze foto’s en laat je feedback achter in de enquête.


Aftermovie
Voor iedereen die er was een leuke terugblik en voor iedereen die het gemist heeft een goede indruk: bekijk hier de aftermovie!

 

Foto's

Bekijk het overzicht van alle foto's van Museumcongres en Museumkennisdag op ons Flickr account (credits: Tetsuro Miyazaki).

Getoonde video's
Tijdens het Museumcongres zijn enkele video's getoond. Bekijk ze hier:
Museumruil voor een dag
Een verzwegen geschiedenis in Limburg


Museumcijfers 2018
Tijdens het Museumcongres zijn de Museumcijfers van vorig jaar bekend gemaakt. Bekijk hier de video van de Museumcijfers 2018.

Samenvatting
Op Museumcontact staan verslagen van beide dagen. Klik hier voor het verslag van het Museumcongres en klik hier voor het verslag van de Museumkennisdag.

Enquête
Om het congres ieder jaar te verbeteren vragen we je om in een paar minuten onze enquête in te vullen. Klik hier voor de enquête van het Museumcongres. Was je ook aanwezig bij de Museumkennisdag? Klik dan hier voor de enquête van de Museumkennisdag. Wij verloten 25 Museumkaarten onder deelnemers.

Save the date
Graag zien we jullie terug op de volgende data:
- Museumkidsweek (12 t/m 27 oktober)
- Ledenvergadering (25 november)
- Nieuwjaarsreceptie (27 januari)

Lees de terugblik van de Museumkennisdag hier.

Tags 
Nieuws

Reacties