Terugblik Museumcongres en Museumkennisdag 2018

Foto: Margot de Heide

Museumcongres

Dank aan iedereen die het Museumcongres en de Museumkennisdag van 2018 tot een succes hebben gemaakt: van alle deelnemers, sprekers, beursstandhouders, medewerkers tot aan alle locaties. We kijken terug op mooie, leerzame en inspirerende dagen met veel stof tot nadenken. Geniet nog even na met deze foto’s en video's.

Bekijk hieronder direct de aftermovie:

En klik hier voor de video over Museumcijfers en hier voor de video's over de 4 P's.

Foto: Aafke Holwerda

Bekijk hier alle foto's van het Museumcongres.

Museumkennisdag

Ook de Museumkennisdag in het Louwman Museum was een geslaagde dag. Bekijk de aftermovie:

Meer foto's en video's van de Museumkennisdag kun je hier bekijken.
En lees ook de reportage
Deelnemers van het Instituut voor Beeld en Geluid schreven een blog over hun bezoek. Lees hier

Enquête
Om het congres en de kennisdag ieder jaar te verbeteren vragen we jullie om in een paar minuten onze enquête in te vullen.
- Als je aanwezig was op het Museumcongres klik hier voor de enquête.
- Was je bij de Museumkennisdag? Klik hier voor de enquête.
Alvast bedankt!