U bent hier

Terugblik Museumkennisdag 2019

Kaartjes expertmeetings (credits: Tetsuro Miyazaki)

Dank aan iedereen die de Museumkennisdag 2019 tot een succes heeft gemaakt: van alle deelnemers, sprekers, beursstandhouders, medewerkers tot aan de locatie. We kijken terug op een mooie, leerzame en inspirerende dag. Geniet nog even na met deze foto’s en laat je feedback achter in de enquête.


Aftermovie
Voor iedereen die er was een leuke terugblik en voor iedereen die het gemist heeft een goede indruk: bekijk hier de aftermovie!

   

Foto's

Bekijk het overzicht van alle foto's van Museumcongres en Museumkennisdag op ons Flickr account (credits: Tetsuro Miyazaki).

Museumcijfers 2018
Tijdens het Museumcongres zijn de Museumcijfers van vorig jaar bekend gemaakt. Bekijk hier de video van de Museumcijfers 2018.
 

Getoonde video's
Tijdens het Museumcongres zijn enkele video's getoond. Bekijk ze hieronder:

Museumruil voor een dag
Een verzwegen geschiedenis in Limburg

Verslag
Op Museumcontact vind je verslagen van beide dagen. Klik hier voor het verslag van de Museumkennisdag en klik hier voor het verslag van het Museumcongres.

Enquête
Om het congres ieder jaar te verbeteren vragen we je om in een paar minuten onze enquête in te vullen. Klik hier voor de enquête van de Museumkennisdag. Was je ook aanwezig bij het Museumcongres? Klik dan hier voor de enquête van het Museumcongres. Wij verloten 25 Museumkaarten onder deelnemers.

Save the date
Graag zien we jullie terug op de volgende data:
- Museumkidsweek (12 t/m 27 oktober)
- Ledenvergadering (25 november)
- Nieuwjaarsreceptie (27 januari)

Bekijk de terugblik van het Museumcongres hier.

Reacties