U bent hier

Toolkit tijdelijke bewegwijzering musea

Musea mogen weer open voor publiek, mits zij het protocol voor musea volgen. Doel van het protocol is dat heropening veilig en verantwoord is voor publiek, vrijwilligers, medewerkers en leveranciers. 

Onderdeel van het protocol is heldere en herkenbare bewegwijzering en instructies. Daarvoor kan de geupdated toolkit (Bijlage, zie rechtsboven) uitkomst bieden. Het pakket bevat pictogrammen die zowel te downloaden zijn voor online gebruik als print - van eigen prints tot professioneel drukwerk. In het pakket zit ook een set met informatieborden waarmee musea hun accommodatie van routing en informatie op specifieke plekken kunnen voorzien. Daarnaast zijn er materialen beschikbaar om bezoekers te informeren via je eigen website of social media-kanalen.

Veel succes met de voorbereidingen voor een veilige en verantwoorde heropening!

Reacties

Helaas, de toolkit kan ik wel downloaden, maar krijg het niet geopend. Melding: Adobe Acrobat ondersteunt deze versie niet of het bestand is beschadigd. Kunnen jullie mij verder helpen? Het Touwmuseum Oudewater
Het lukt mij wel en zal je de toolkit mailen. Zo helpen we elkaar. De toolkit dis aangepast. Zie bovenin een nieuwe download!
Op de informatie-poster: bij "vooraf reserveren verplicht" -> 1e regel: voor elk museumBOEK ipv bezoek En het is te allen tijdE. dank voor je alertheid! We hebben de toolkit aangepast. Zie bovenin een nieuwe download!
Is het mogelijk dat de informatieposter er ook in meerdere talen komt? Engels is natuurlijk het belangrijkst, maar in een provincie als Zeeland zijn er ook veel Duitse bezoekers.