U bent hier

Welkom op museumcontact.nl

Met trots presenteren we Museumcontact, het platform voor kennis en kwaliteit. Een plek waar leden elkaar vinden in het zoeken en delen van kennis. Registreer je vandaag nog via museumcontact.nl/user/register en ontdek hoe eenvoudig het is om andere museumprofessionals te ontmoeten. Je bent dan ook automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Museumcontact is bedoeld voor leden van de Museumvereniging. Meld je daarom aan met het e-mailaccount van je organisatie. 

Zo maak je een account aan:
- Klik rechtsbovenin op ‘jij’ en meld je aan
- Volg alle stappen (* = een verplicht veld), linksboven staat een submenu met 4 categorieën: Accountinstellingen, Persoonlijk gegevens, Adres en Social media 
- Vul zoveel mogelijk informatie in en sla je gegevens op. 

Wie is wie
Voor een overzicht van al geregistreerde mede-professionals kun je hier een kijkje nemen in onze 'Wie is wie'. Zo kun je makkelijk met elkaar in contact komen. 

Groepen
Daarnaast bieden we de mogelijkheid om groepen aan te maken. Met andere collega's van PR, educatie of bijvoorbeeld vrijwilligers. Op die manier kun je een vraag opwerpen, een discussie opvoeren of een nieuwtje delen met mensen van je eigen achtergrond. Je kunt ook een groep aanmaken om een bepaald onderwerp te bespreken. Iedereen met een account kan zich aanmelden voor een groep. Initieer een groep via museumcontact.nl
> lees hier hoe dat werkt. 

Ook kun je op museumcontact.nl terecht voor het laatste nieuws, interessante activiteiten, relevante dossiers. We sturen ook regelmatig een nieuwsbrief met relevante onderwerpen, zodat je altijd op de hoogte bent. Registreer je vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig het is om andere museumprofessionals te ontmoeten. Registratie is kosteloos.

Reacties