Wil jij ook een MuseumkaartMatch-Avond organiseren?

Iedereen kent dat wel. U wilt dolgraag naar die nieuwe tentoonstelling of dat spannende museum, maar u kunt even niemand vinden die met u mee wilt of kan. Of misschien zoekt u wel iemand om regelmatig mee naar het museum te gaan.

Bij Museumkaart willen we er natuurlijk alles aan doen om mensen kennis te laten maken met ons prachtig diverse museale landschap. Daarom zorgen wij er met onze nieuwe service MuseumkaartMatch voor dat niemand ooit nog een museumbezoek hoeft te missen omwille van gebrek aan gezelschap. MuseumkaartMatch is bedoeld voor Museumkaarthouders van 18 jaar of ouder en is vanaf nu beschikbaar.

Bij interesse voor het organiseren van een exclusieve datingavond voor Museumkaarthouders in samenwerking met MuseumkaartMatch, contacteer: Zita de Wijs: zdewijs@museumvereniging.nl of via  0205512937.

Meer over MuseumkaartMatch: www.museumkaart.nl/match