Word ook Museumkaarttopper en win een teamuitje

Alle baliemedewerkers bij musea verdienen het om eens in het zonnetje gezet te worden! Om die reden organiseren we speciaal voor jullie de Museumkaarttopper-wedstrijd en maak je als baliemedewerker kans op een teamuitje van max €1500.

Jullie geven de kaart een gezicht en doen dat met succes. Door de Museumkaart trekken musea meer bezoekers en ze krijgen daarmee meer inkomsten. En de kaart maakt het voor Museumkaarthouders heel makkelijk om een museum binnen te stappen. Zo verrijkt een bezoek met de Museumkaart niet alleen de kaarthouders maar ook de musea!

Museumkaartverkoop aan de balie
De musea die tijdens de zomervakantie van 6 juli t/m 1 september 2019 méér Museumkaarten verkopen dan in dezelfde periode in 2018, maken kans op de prijs. Je kunt winnen in drie categorieën:

1 x Museumkaarten volwassenen
1 x Museumkaarten jongeren/kids
1 x Museumkaarten totaal

De verkoop van jongeren- en volwassenenkaarten houden we apart bij. De actuele tussenstand kan je om de week terug vinden op Museumcontact.nl, dit om het extra spannend te maken. De winnaars maken we in de week van 16 september 2019 bekend.

Tot slot
Wij zijn benieuwd naar alle enthousiaste Museumkaarttoppers deze zomer! Alvast veel dank voor jullie medewerking. Met vragen of aanmeldingen voor online verkoop van de Museumkaart kunnen jullie terecht bij Zita de Wijs: zdewijs@museumvereniging.nl

Museumkaart