3-daagse training ‘Nalatenschappen werven voor Cultuur’

feb-apr
woensdag 6 februari 2019 - 09:30 tot maandag 1 april 2019 - 17:00 | Amsterdam
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Op 6 februari a.s. start de derde editie van de 3-daagse training ‘Nalatenschappen werven voor Cultuur’. Dit is een praktische training voor culturele organisaties die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van nalatenschappen. De meeste culturele instellingen besteden op dit moment nog weinig aandacht aan deze vorm van fondsenwerving terwijl hier wel veel kansen voor de toekomst liggen. In onze 3-daagse training leer je over alle aspecten van nalatenschappen, ontwikkel je je eigen plan en krijg je handvatten voor de uitvoering daarvan. De training bestaat uit 3 lesdagen met o.a. interessante gastsprekers en veel interactie. Ook heeft iedere deelnemer een individueel coaching gesprek waarin wordt ingegaan op de aanpak voor zijn organisatie.

In de bijlage vind je het programma, meer informatie en de ervaringen van een aantal deelnemers aan de vorige trainingen. De 3-daagse training kost €1495,- inclusief studiematerialen en individuele coaching. Tot 1 januari a.s. geldt een early bird tarief van €1350,-.

Initiatief Nalaten & Cultuur
De training is onderdeel van het Initiatief Nalaten & Cultuur dat wij in november 2018 samen met Arjen van Ketel Legacy Fundraising zijn gestart. Met dit initiatief willen wij de culturele sector versterken in de werving van nalatenschappen. We bieden advies, coaching, onderzoek en training aan.
Het laatste decennium is de fondsenwerving onder particulieren steeds belangrijker geworden voor culturele instellingen. De focus op particuliere schenkers werpt zijn vruchten af en steeds meer organisaties ontvangen nu van tijd tot tijd ook al nalatenschappen. Een goed moment om dan ook meer serieus naar nalatenschappenwerving te gaan kijken. Ons aanbod is een goede mix van onze gezamenlijke kennis en ervaring op het gebied van nalatenschappen en de culturele sector.

Mocht je meer willen weten of je willen aanmelden voor de training neem dan contact op met
Fusien@lvwadvies.nl  (M +31-655864661) of
marischka@lvwadvies.nl  (M +31- 629504163) of