U bent hier

Art Based Learning

6-27
jun
donderdag 6 juni 2019 - 12:00 tot donderdag 27 juni 2019 - 18:00 | De Groen, Arnhem
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Wil je weten hoe je je leerlingen, bezoekers of cliënten op een heel persoonlijke manier kunst kan laten ervaren? Zodat ze leren van kunst in plaats van over kunst? En heel direct bezig zijn met het ontwikkelen van creativiteit en authenticiteit? Of heb je behoefte aan creatieve verdieping en verbreding voor jezelf? Werk je bijvoorbeeld als CKV-docent, docent in een van de kunstvakken, educatief medewerker bij een culturele instelling, cultuurcoördinator, pedagogisch medewerker, coach of activiteitenbegeleider?  Meld je dan aan voor de tweedaagse training Art Based Learning, ontwikkeld door dr. Jeroen Lutters.

In samenwerking met ArtEZ Hogeschool biedt het Cultuurcollege deze training aan in de vorm van blended learning: dat wil zeggen een mix van e-learning en fysieke bijeenkomsten in een museum of creatieve werkplaats. Tijdens de eerste trainingsdag doorloop je zelf de vier stappen van de methodiek Art Based Learning en verdiep je je in de grondslagen van de methode. Tijdens de tweede trainingsdag wordt op je eigen proces teruggekeken en leer je vervolgens deze methodiek toe te passen in je eigen praktijk.

IN ÉÉN OOGOPSLAG:

  • Data training:

    • donderdag 6 en 27 juni van 12.00 tot 18.00 uur De Groen in Arnhem

  • inclusief e-learning voor tussentijdse zelfstudie

  • Prijs: Nu €495 euro i.p.v. €750 (exclusief 21% btw)

  • Aanvullende opties: in-company training of coaching op maat (wij brengen het museum naar de klas) is ook mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden en prijzen via jolandakosman@cultuurcollege.nl.

  • Trainer: Famke Sinninghe Damsté
     

PROGRAMMA BIJEENKOMSTEN

Het programma vindt plaats op inspirerende locaties; een museum en/of een creatieve werkplaats. Tijdens de fysieke bijeenkomsten is ruimte voor casuïstiekbespreking, praktijkoefeningen en uiteraard intervisie.

Bijeenkomst 1

11.00 - 17.00 inclusief lunch

Bijeenkomst 2

11.00 - 17.00 inclusief lunch, afsluiting met uitreiking van de certificaten.

Tags 
Agenda

Reacties