U bent hier

AVG studiemiddag - Persoonsgegevens in on line materiaal: een jaar later

3
jul
woensdag 3 juli 2019 - 14:00 tot 17:00 | Koninklijke Bibliotheek Den Haag
Toevoegen aan persoonlijke kalender

In april 2018 organiseerde DEN een studiemiddag over de invoering van de AVG en het publiceren van online materiaal. Nu, ruim een jaar verder, organiseren we een nieuwe studiemiddag op 3 juli samen met de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief.

Jouw vraag staat centraal

Meld je aan voor de bijeenkomst en geef aan wat jouw grote vragen zijn bij het implementeren van de AVG en het publiceren van je materiaal. Je kunt daarbij denken aan onderwerpen als het creëren van bewustwording bij je collega’s, koppelen van datasets, verzoeken van gebruikers en meer. Wellicht heb je nog juridische vragen of wil je zelf een casus presenteren? Dan kun je dat ook aangeven. Naar aanleiding van jullie informatie doen we ons best om de vragen te adresseren en geschikte sprekers te zoeken. Begin juni maken we het definitieve programma bekend.

Voor wie

We organiseren deze bijeenkomst voor iedereen in de cultuursector die te maken heeft met het publiceren van online materiaal waar persoonsgegevens in kunnen zitten, bijvoorbeeld gegevensfunctionarissen, collectiebeheerders, online curatoren, communicatiespecialisten etc.  Inschrijven kan via onderstaande link. Tot 28 mei geldt het vroege-vogels tarief van €20,-. Daarna gaat de prijs omhoog naar €25,-.

Inschrijven AVG studiemiddag

Reacties