Beyond Survival Seminar: Adaptation, Back to the DNA?

woensdag 23 september 2020 - 14:00 tot 15:30 | Online
Toevoegen aan persoonlijke kalender

In de seminarreeks Beyond Survival presenteert efesai samen met Nederlandse en internationale panelleden dringende maatregelen die de culturele sector nu moet nemen om op langere termijn te kunnen groeien.

Beyond Survival Seminar: Adaptation, Back to the DNA?

Datum: Woensdag 23 september 2020
Tijd: 14:00 uur tot 15:30 uur

Taal: Engels
Type: Webinar

Aanmelden kan via deze link
Aan de leden van Museumvereniging biedt efesai een kortingscode (MV2020) waarmee nog eens 10% korting op de toegankelijke prijs van €9,99 per seminar wordt gegeven.

Beyond Survival: Adaptation, Back to the DNA?
In dit seminar staat centraal:

• Het identificeren van het DNA van de organisatie: wat is essentieel en wat kan losgelaten worden?
  • De rol van culturele organisaties herontwikkelen in een wereld die drastisch veranderd is.

Panel
Yasha Young, URBAN NATION (Duitsland/Verenigde Staten)
Leonard Bukenya, Aimforthemoon (Nederland)

Host
David Dixon

Leonard Bukenya: “De afgelopen maanden heeft Aimforthemoon aan meer dan 300 CEO’s en changemakers gevraagd wat voor hen de grootste, toekomstige uitdagingen zijn. We werken samen zodat we de inzichten kunnen gebruiken om veranderingen in specifieke markten te kunnen creëren. Tijdens het seminar zal ik een aantal belangrijke uitdagingen delen die door de culturele sector getackeld moet worden om in de nieuwe toekomst te kunnen overleven.”

efesai's Beyond Survival Seminarreeks
Dit najaar behandelt efesai in zes online seminars acties die de culturele sector nu moet ondernemen om te kunnen bloeien in een wereld die door COVID-19 drastisch is veranderd. Het virus heeft radicale transformaties op het gebied van technologie, maatschappij, financiering en maatschappelijke betrokkenheid naar de voorgrond gebracht en versneld. Diverse Nederlandse en internationale sprekers delen in de online seminars hun inzichten. Missie en waarde, strategische bedrijfsplanning, financiering, diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid komen als onderwerp aan bod.

De seminars vinden van 23 september t/m 2 december tweewekelijks plaats. De seminars zijn Engelstalig. Elk seminar duurt 90 minuten en belicht een ander onderwerp.

Kijk voor meer informatie op www.efesai.com/nl