Bijeenkomst voor educatoren in de museum- en erfgoedsector

jun
donderdag 18 juni 2020 - 09:30 tot 17:00 | Noordbrabants Museum, Den Bosch
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Netwerkbijeenkomst en presentatie Trendrapport Museum- en Erfgoededucatie.

Is de wereld van museum- en erfgoededucatie tussen 2007 en 2020 veranderd? In het afgelopen jaar vroeg het LKCA via een vragenlijst en interviews naar jullie visie en prioriteiten. Op 18 juni presenteren we graag onze bevindingen.

Wat zijn volgens jullie de meest opvallende veranderingen die zich in het afgelopen decennium hebben voorgedaan en wat verwachten jullie in de komende beleidsperiode? Nadat we de belangrijkste uitkomsten van ons onderzoek met jullie hebben gedeeld, is er ruimschoots gelegenheid om met elkaar in diverse sessies ervaringen uit te wisselen en knelpunten te bespreken. Bovendien laat het Noordbrabants Museum zien hoe hun nieuwe opstelling tot stand is gekomen en wat daarbij de achterliggende gedachten zijn.

We volgen de richtlijnen van het RIVM rondom de coronacrisis. Mocht er op een later tijdstip bekend worden dat evenementen ook in juni geen doorgang mogen vinden dan zullen we kijken naar een alternatieve datum of vorm en mensen die zich reeds hebben aangemeld hiervan op de hoogte stellen.

> Aanmelden

Programma:

Partners: Sectie Publiek & Presentatie van de Museumvereniging

Mocht je je na inschrijving onverhoopt willen afmelden, dan kan dat tot uiterlijk 9 juni a.s.