U bent hier

Changing the Heritage Sector

3-24
nov
donderdag 3 november 2022 - 09:00 tot donderdag 24 november 2022 - 18:00 | N.t.b.
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Changing the Heritage Sector

Conservations about Diversity, Inclusion and Equity

Musea Bekennen Kleur herbergt een diversiteit aan musea en overige erfgoedinstellingen. Deze musea en overige erfgoedinstellingen wisselen op het gebied van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid intensiever kennis uit om het spanningsveld tussen theorie en praktijk inzichtelijk te maken, teneinde dat spanningsveld te doorbreken.

Maar wat betekent diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid daadwerkelijk voor deze organisaties? Wat is je positie en identiteit als instelling? Hoe ver zijn ze inmiddels opgeschoten in het streven naar diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid? Wat zijn belemmeringen? En wat voor hulp hebben ze hierbij nodig? Deze vragen en meer onderzoeken we in het programma Changing the Heritage Sector! Conservations about Diversity, Inclusion and Equity. In een programmareeks van vier bijeenkomsten staan we elke keer stil bij één P (programma, partners, personeel, publiek) en zoeken samen de verdieping.  

De conversations staan gepland in de maand november 2022 op elke donderdag. Het aanvullende programmaoverzicht wordt hier binnenkort bekend gemaakt.

Reacties