U bent hier

Conferentie Beeld&Storm: meld je aan!

10
dec
maandag 10 december 2018 - 09:15 tot 18:00 | Gooiland, Emmastraat 2, Hilversum
Toevoegen aan persoonlijke kalender

‘Een toekomstbestendige sector is een inclusieve sector.’ Dat is het centrale thema tijdens de werkconferentie Beeld&Storm van de Federatie Cultuur en het LKCA op 10 december 2018. 


Het doel van de conferentie is om vast te stellen wat we de dag erna kunnen doen om ervoor te zorgen dat de sector diverser en inclusiever wordt. Welke beelden laten we los, welke bouwen we op en wat gaan we doen. Actie dus! Daarom is er een programma gemaakt waarin alle ruimte is voor onderzoek, dialoog en agendasetting. De dag wordt feestelijk afgesloten met de &-Award: de prijs voor een beeldbestormer die het verschil heeft gemaakt. Inschrijven voor de award kan overigens nog tot 6 november via cultuurencreatiefinclusief.nl/

De conferentie is voor alle culturele en creatieve professionals die aan de slag willen met het inclusiever maken van de sector, de eigen organisatie of er gewoonweg meer van willen weten. > Meld je direct aan

Programma
Naast de keynote van Farid Tabarki is er voor iedereen het &Actie moment met Eric de Groot én zijn er twee inspirerende Mix&Match-sessies. 
Bekijk het programma

Mix&Match-rondes
Je kunt deze dag in twee rondes kiezen uit inspirerende break-outsessies met presentaties, debat en workshops 
Schrijf je in! Kies je eigen Mix&Match

Actieplan
Alles over het Actieplan Cultuur & Creatief Inclusief en aanmelden voor de &Award

Partners
Beeld&Storm is een initiatief van het LKCA en de Federatie Cultuur en is deel van het Actieplan Cultuur en Creatief Inclusief.

Prijs:
€ 95 (€ 80 voor leden brancheverenigingen binnen de Federatie Cultuur en voor studenten)

Aanmeldpagina conferentie

Dossier
Meer lezen over diversiteit en inclusiviteit? Bekijk het dossier over dit onderwerp. 

Video 
Actieplan Cultuur en Creatief Inclusief (ACCI)

Reacties