U bent hier

Erfgoed Vertel Event

20
mei
maandag 20 mei 2019 - 10:30 tot 17:00 | Archeon
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Op maandag 20 mei 2019 wordt het tweede Erfgoed Vertel Event georganiseerd, dat zich richt op professionals in de erfgoedwereld, zoals historici, museumdirecteuren, conservatoren, medewerkers educatie en communicatie, erfgoedmarketeers en dergelijke. Centraal staat de vraag: hoe vertel je zo goed mogelijk het verhaal van jouw museum, fort, kasteel of andere erfgoedlocatie? Het antwoord op die vraag kan grote gevolgen hebben, niet alleen voor de communicatie of promotie van je erfgoed, maar ook voor de opbouw van tentoonstellingen of de inrichting van je gebouw.

Tijdens EVE 2019 zal dhr. Tom Brink, hoofd Publicaties en Presentaties van het Anne Frank Huis, vertellen over hoe ze op nieuwe wijze het verhaal van Anne en het Achterhuis presenteren en wat dit betekend heeft voor de verbouwing van het museum. Daarnaast zal een vermaarde internationale erfgoedspecialist, de Brits-Canadese museumdirecteur dr. James Bradburne, een keynote houden over de rol van storytelling in de museumwereld. Tenslotte zullen diverse workshops, o.a. door erfgoed-organisaties elders in Europa, deel uit maken van het programma. De programma onderdelen zijn afwisselend in het Nederlands en het Engels.

Deelnemersbijdrage: € 120,75 (Incl. lunch en incl. 21% Btw), € 108,16 (Excl. lunch en incl. 21% Btw). 

Bestel je tickets voor EVE 2019 hier.

Voor wie: professionals uit de erfgoedsector

EVE 2019 vindt plaats in Museumpark Archeon in Alphen aan den Rijn.

Het Erfgoed Vertel Event wordt georganiseerd door Stichting VertellenStorytelling Centre en de Vertelacademie en is mede mogelijk door een financiële bijdrage van de Federation for European Storytelling.

Tags 
Agenda

Reacties