Event Code Diversiteit en Inclusie - SAVE THE DATE

vrijdag 27 november 2020 - 10:00 | n.t.b.
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Joan Windzak wint &Award 2019 in de categorie 'professional' (Foto: Kirsten van Santen)

Houd je agenda vrij op 27 november 2020! Dit jaarlijkse event over diversiteit en inclusie mag je als cultuurprofessional niet missen. We blikken terug op één jaar Code Diversiteit & Inclusie én kijken vooruit. Ook reiken we de jaarlijkse &Awards uit, meld een project of persoon aan.

Praktische informatie
Wegens de landelijke gezondheidsmaatregelen zijn we druk bezig met het event corona-proof te maken.  We laten je zo snel mogelijk weten hoe we het event gaan organiseren (online, offline of hybride) en wat het programma wordt!

Meld je aan
Beleef, ervaar en kom in beweging op 27 november tijdens het event Code Diversiteit & Inclusie! Alleen samen maken we de culturele sector gelijkwaardig toegankelijk voor iedereen.

Geinteressserden kunnen zich hier aanmelden.

Inzending &Awards geopend
Tijdens het event wordt ook de jaarlijkse &Award organisatie- en persoonsprijs uitgereikt. De &Awards zetten jaarlijks een culturele organisatie én een professional in de schijnwerpers die met succes bijdragen aan meer diversiteit & inclusie in de organisatie en/of de samenleving. De winnaars ontvangen naast de felbegeerde &Award ook een geldprijs van € 20.000 of van € 5.000. De &Awards worden mogelijk gemaakt door de rijkscultuurfondsen.

Klik hier voor informatie over de &Awards.