U bent hier

Event Code Diversiteit & Inclusie

4
nov
vrijdag 4 november 2022 - 14:00 | N.t.b.
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Foto: Toni Blackwell, Gable Roelofsen en Nora Akachar zitten en staan rond het &-logo (decoratie). Toni houdt de &Award Projectprijs vast, Gable de cheque van €20.000 en Nora (in naam van Chafina) de &Award Persoonsprijs en de cheque van €20.000. Fotograaf: Jesse Wensing

Elk jaar organiseert Code Diversiteit & Inclusie een landelijk event met aandacht voor de 4 P’s. Op het event worden ook de &Awards uitgereikt voor inspirerende projecten en personen.
 


Op vrijdagmiddag 4 november vindt het jaarlijkse event Code Diversiteit & Inclusie weer plaats. Dit jaar extra bijzonder, want de Code D&I bestaat 3 jaar. Wij kijken ernaar uit om dit samen met jullie te vieren en hopen jullie weer live te ontmoeten. De voorbereidingen zijn in volle gang en de komende tijd zullen we meer bekend maken over de &Awards, programma, sprekers, locatie en natuurlijk de inschrijving. Omcirkel de datum 4 november alvast in je agenda! Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van het programma? Klik hier om je alvast aan te melden via het interesseformulier.

Reacties