U bent hier

Inclusief leiderschap in de culturele en creatieve sector

18
nov
maandag 18 november 2019 - 16:00 tot 20:00 | The Colour Kitchen, Utrecht
Toevoegen aan persoonlijke kalender

In de vier sessies van dit programma sta je stil bij jouw eigen leiderschap en het referentiekader dat bepaalt hoe je de wereld ziet. Je krijgt zicht op jouw blinde vlekken. Een eerlijk beeld daarvan heb je nodig om anderen, binnen en buiten jouw organisatie, te laten voelen dat ze welkom zijn en erbij horen. Bij inclusief leiderschap hoort ook het creëren van een werkelijk open en uitnodigende organisatiecultuur. Hoe krijg je daarin jouw medewerkers mee? In de laatste sessie speel je een speciaal ontwikkelde game en maak je de vertaling naar jouw eigen praktijk.

Telkens zijn er twee inspirerende sprekers: een topspreker uit een andere branche (Rachid Berragiy,Esther Mollema en Jitske Kramer) én iemand met een echte praktijkcase (Martin van Engel, Marieke van Bommel en Adriaan Luteijn). Natuurlijk ga je actief aan de slag met de handvatten die je krijgt aangereikt. Tijdens het diner wissel je ervaringen uit en krijg je de kans om te netwerken en de discussie te verdiepen.

In de laatste sessie spelen we een game over diversiteit en inclusie: Unloccking the Code. In dit spel word je op lichtvoetige en inspirerende wijze bloot gelegd aan welke codes mensen hebben. Welke zijn handig en welke je misschien wilt ‘unlocken’? Competitie, innovatie en gami­fication zijn belangrijke sleutels.

De sessies staan gepland op 18 november 2019, 10 februari, 6 april en 11 mei 2020 van 16:00 tot 20:00 uur bij The Colour Kitchen te Utrecht.

Meer weten? Kijk op de website, www.academievoorcultuurmanagement.nl, download de brochure en schrijf je in!

Tags 
Agenda

Reacties