U bent hier

Inclusief leiderschap - Mentale programmering en visieontwikkeling (sessie 1)

8
feb
maandag 8 februari 2021 - 14:30 tot 20:00 | The Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1 in Utrecht.
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Eerste bijeenkomst van deze derde reeks trainingen over inclusief leiderschap in de culturele of creatieve sector. Thema: Mentale programmering en visieontwikkeling.

In deze bijeenkomst sta je stil bij het referentiekader dat bepalend is voor hoe jij de wereld ziet. Je krijgt inzicht in je eigen (onbewuste) aannames. We gaan het hebben over je ‘mentale programmering’: de normen en waarden die jouw waardesysteem vormen. Hierop is jouw leiderschap gebaseerd. Na het doorlopen van het bewustwordingsproces ga je je realiseren hoe belangrijk het is om te praten over mensen, in plaats van over doelgroepen.

Download hier de brochure voor meer informatie.

Praktisch
Je wordt om 14.30 uur ontvangen met koffie en thee. Het programma start om 15.00 uur en om 20.00 uur sluiten we af met een borrel. Om ervaringen uit te wisselen met collega’s en ter versterking van je netwerk is er ruim tijd ingepland voor het diner.

Doelstelling
Je wordt geïnspireerd door sprekers van buiten de sector én collega’s die aan het programma deelnemen, je kijkt in een open en veilige sfeer naar je eigen situatie, maakt kennis met tal van voorbeelden en gaat hard aan het werk met de handvatten die je krijgt aangereikt. Je kunt na afloop direct aan de slag met een plan van aanpak.

Doelgroep
Ervaren directeuren, managers, bestuurders en toezichthouders.

Locatie
We hopen je te kunnen ontvangen bij The Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1 te Utrecht. Mocht een fysieke bijeenkomst door de coronamaatregelen onmogelijk zijn dan hosten we een gedegen online meeting met breakout sessies en bezorgen we feestelijke catering bij je thuis. In dat geval berekenen we € 50,- korting voor een aangepast programma in een online sessie.

Investering
We kunnen dit programma voor je aanbieden voor € 874 excl BTW inclusief catering en literatuur via een digitale leeromgeving. Op deze prijs zijn de volgende uitzonderingen mogelijk:

  • Leden van brancheverenigingen die onderdeel uitmaken van de Federatie Cultuur krijg 15% korting, zij betalen € 742,90 excl BTW. 
  • Wist je dat je een bijdrage in je ontwikkelplan kunt aanvragen bij Werktuig PPO? Ze vergoeden 1/3 van je kosten tot een bedrag van € 2.000.-
  • Als er sprake is van een financiële drempel, neem dan contact op met Sakina Saouti via sakinasaouti@codedi.nl.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Voor meer informatie:
Academie voor Cultuurmanagement
Marjolein de Boer
06 – 26 05 84 04

Reacties