Inkopen met impact: Kom naar het Buy Social Event

donderdag 21 november 2019 - 13:30 | TivoliVredenburg
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Op 21 november vindt in TivoliVredenburg het Buy Social event XL | Cultuur & Evenementen plaats. Het is dè bijeenkomst voor professionele inkopers in de cultuur en evenementen sector die nieuwsgierig zijn naar het duurzame, sociale of inclusieve alternatief.

Tijdens het event kunnen inkopers van culturele organisaties kennis maken met sociaal ondernemers. Dit zijn bedrijven die met de verkoop van hun diensten en producten primair een maatschappelijke missie vervullen. Door bij hen in te kopen kunnen culturele organisaties hun maatschappelijke doelstellingen versterken en realiseren.

Laat je inspireren door Best Practices, de pitches van sociale ondernemingen en een netwerkborrel na afloop.

Buy Social event XL | Cultuur en Evenementen
21 november van 13.30 tot 17.30 uur
TivoliVredenburg, zaal Pandora
Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht
Toegang is gratis, aanmelden gewenst.

Aanmelden kan via deze link. Neem voor vragen contact op met Anouk Borsboom (anouk@social-enterprise.nl | 0640959507).