U bent hier

Je rondleiding finetunen

1
nov
vrijdag 1 november 2019 - 09:30 tot 13:00 | nader te bepalen, regio Arnhem
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Als rondleider ben je je eigen instrument, je staat voor een groep met je eigen passie, houding en energie. Hoe kun je je rondleiding nog meer finetunen en aan laten sluiten bij de doelgroep?

 

IN ÉÉN OOGOPSLAG

Wanneer: vrijdag 1 november 2019
Tijd: van 09.30 uur tot 13.00 uur
Waar: nader te bepalen, regio Arnhem
Voor wie: (vrijwillige) rondleiders van erfgoed organisaties.
Trainers: Richard Salemink en Maud Heldens
Kosten: €175 euro excl. 21% btw.

DIRECT INSCHRIJVEN
 

PROGRAMMA

Tijdens deze interactieve en praktische workshop gaan we in op het leren lezen van je groep, het opbouwen van je verhaal en het toepassen van dynamiek en storytelling. De deelnemers krijgen een update van trends en ontwikkelingen uit de rondleidingpraktijk. Deze theorie wordt afgewisseld met praktische werkvormen. Het doel is dat je na de workshop met nieuwe inspiratie en een frisse blik aan de slag gaat met je groepen.

OVER DE TRAINERS

Richard Salemink heeft door jarenlange ervaring op het gebied van rondleiden, verhalen vertellen en regisseren de juiste combinatie gevonden om actief aan de slag te gaan binnen trainingen met verschillende werkvormen. Door te doen kun je uitproberen, nieuwe dingen aanleren of juist ervaren hoe het ook kan.

Maud Heldens is gespecialiseerd in cultuureducatie en publieksbegeleiding. Hoe kun je de unieke verhalen van een bepaalde plek op een innovatieve manier vertalen naar en aansluiten bij je publiek? Of het nou gaat om rondleiden voor volwassenen of educatieve programma's voor schoolgroepen, Maud kijkt, gesteund door actuele museumtheorie, altijd naar de juiste beleving voor de doelgroep. 
 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

“We zijn zeer positief. We vonden het niveau goed en de training heeft een goede basis gelegd om verder te komen. Het was een goede en constructieve sfeer.!”' - Bas Lingen, De Bastei te Nijmegen

WIL JE DEELNEMEN?

Meld je dan nu aan via onderstaande button. Uiteraard kun je ons ook altijd e-mailen of bellen als je vragen hebt. We zijn te bereiken via info@cultuurcollege.nl en/of 026-3514711.

Reacties