U bent hier

Kwaliteit en positionering

25
sep
dinsdag 25 september 2018 - 15:00 tot 20:00 | Amsterdamse Academische Club
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Het programma

Kwaliteit en positionering
25 september 2018

Nachoem Wijnberg is een Nederlands dichter en schrijver. Nachoem studeerde Rechten en Economie aan de Universiteit van  Amsterdam. In 1990 promoveerde hij aan de Rotterdam School of Management. Van 2001 tot en met 2005 was hij als hoogleraar
industriële economie en organisatie verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2005 is hij benoemd tot hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam. 

Ted Brandsen is directeur van Het Nationale Ballet. In 2014 kreeg Ted Brandsen de onderscheiding Prijs
van Verdienste 2014 van het Dansersfonds ‘79, voor zijn niet-aflatende enthousiasmeren en promoten van het klassieke ballet. In 2017 kreeg Ted Brandsen tweemaal de vermelding in de categorie ‘Best Director of the Year’ in de jaarlijkse Critic’s Choice van het toonaangevende tijdschrift Dance Europe. 

Monika Kackovic is econoom en als universitair docent Ondernemerschap en Innovatie verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Ze doceert master- en bacheloropleidingen gericht op strategisch marketing
en management in de creatieve industrieën. In haar onderzoek integreert ze inzichten uit organisatietheorie, marketingwetenschap en economie om de dynamiek van creativiteit, innovatie en succes in de culturele industrieën beter te begrijpen.

Praktisch
Je wordt om 15.00 uur ontvangen met koffie en thee. Het programma start om 15.30 uur en eindigt om 20.00 uur. Om ervaringen uit te wisselen met collega’s en ter versterking van je netwerk is er ruim tijd ingepland voor een diner.

Doelstelling inspiratiesessies
Je laat je inspireren door sprekers van buiten de sector én collega’s en krijgt inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen.

Groepssamenstelling
Om de hoogste kwaliteit van het programma te kunnen garanderen, is het aantal deelnemers beperkt. Inschrijving geschiedt na ontvangst van het intakeformulier en vervolgens op volgorde van aanmelding.

Doelgroep
Ervaren directeuren, managers, bestuurders en toezichthouders.

Investering
De investering voor het volledige programma bedraagt € 1.085,- inclusief catering en literatuur via een digitale leeromgeving. Deelname aan één van de sessies is ook mogelijk, de investering bedraagt dan € 375,- per keer.

Leden van brancheverenigingen die onderdeel uitmaken van de Federatie Cultuur komen in aanmerking voor een korting van 15% (€ 922,50 voor het volledige programma of € 318,75 voor een aparte sessie).

Aanmelden
Aanmelden kan via:
www.academievoorcultuurmanagement.nl
office@academievoorcultuurmanagement.nl

Na doorlopen van dit leiderschapsprogramma is het mogelijk om deel te nemen aan de intervisieprogramma’s die de Academie voor Cultuurmanagement organiseert in samenwerking met Cultuur+Ondernemen.

Tags 
Agenda

Reacties