U bent hier

Leer professioneel filmen met je mobiel

31
mei
maandag 31 mei 2021 - 09:30 tot 16:30 | Assen
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Het Platform Drentse Muea heeft voor medewerkers en vrijwilligers van de Drentse musea een workshop 'Leer professioneel filmen met je mobiel' georganiseerd op maandag 31 mei en maandag 7 juni van 09:30-16:30 in Assen. Per dag kunnen maximaal 12 mensen meedoen. Kosten bedragen €7,50 per persoon. Externen die aan de cursus mee willen doen betalen een hoger bedrag. Zij kunnen contact opnemen via info@platformdrentsemusea.nl voor meer informatie.  

Het inzetten van video's voor je website of social media is een vaardigheid die tegenwoordig veel gebruikt wordt. Je kunt dit makkelijk zelf doen met een smartphone (recent model Iphone of Android niet ouder dan 3,5 jaar) en ook het monteren van deze video is mogelijk via (gratis) apps op je telefoon. Via deze workshop leer je hoe je kunt filmen en monteren met je mobiel. De cursus wordt gegeven door Geertje Algera. Kijk hier

Meld je hier aan door een ticket aan te schaffen voor een van deze data.

Let op: voor de datum van 7 juni moet je naar beneden scrollen in het aanmeldvak van bovenstaande webpagina.

In de komende tijd volgen er meer cursussen die onder andere gericht zijn op ervaring krijgen met digitale tools (van basisvaardigheden tot ervaring krijgen met meer specifieke tools zoals deze cursus).

Tags 
Agenda Museum.nl

Reacties