Leiderschap in de cultuursector - positie kiezen en richting geven

woensdag 1 november 2017 - 09:00 tot 17:00 | Stedelijk Museum, Amsterdam
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Leidinggeven aan een culturele organisatie is een strategie kiezen, ondernemen en managen in een bijzondere context. In deze geanimeerde en interactieve bijeenkomsten staat het leiderschap in de culturele sector centraal - met actuele thema's - en een kijkje achter de schermen. Letterlijk: we reizen langs vier locaties met ieder een eigen verhaal.

1 november: positie kiezen en richting geven

Organisaties zijn bewezen succesvoller als ze werken vanuit dát wat ze uniek maakt: hun identiteit en overtuiging, ofwel hun merk. Daar kan in de cultuur nog veel meer gebruik van worden gemaakt. Door die uniciteit als kompas te gebruiken werk je niet alleen aan een sterk merk, maar ben je als leider richtinggevend voor een veerkrachtige organisatie met heldere prioriteiten en zelfstandige medewerkers. Hoe bereik je dat?

Locatie: Stedelijk Museum, Amsterdam

Inschrijven kan online