U bent hier

Levende Cijfers: Basis

14-15
feb
woensdag 14 februari 2018 - 09:00 tot donderdag 15 februari 2018 - 17:00 | nntb
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Levende Cijfers de Basis geeft een (her)introductie in de financiële taal, maar dan in gewone mensentaal vanuit het perspectief van de manager en van diegene die de verantwoordelijkheid heeft voor een organisatie of een onderdeel ervan. Ook voor de manager die wil weten of hij kan investeren of dat hij op de kosten moet letten, omzet moet maken en voldoende weerstandsvermogen heeft, is deze training geschikt.
In de Basis leer je de meest belangrijke begrippen aan de hand van theorie. De training is toepassingsgericht en er wordt gebruikt gemaakt van twee cases. 
 

De Academie voor Cultuurmanagement
De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector die zich blijft ontwikkelen. Wij geloven dat 'een leven lang leren' makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen we voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. We verzorgen één of meerdaagse programma's op maat en bieden open opleidingen.

Coaching en maatwerk
De Academie voor Cultuurmanagement biedt coaching aan individuele medewerkers, alsook aan teams. Ondernemerschap, leiderschap en gastvrijheid zijn de thema’s waarmee wij werken. 
Hieronder een greep waarin wij thuis zijn:

zakelijk:
financieel management voor non- financials
introductie in projectmanagement
business model Canvas
goed functionerende ondernemingsraad
waardevolle offertes en gesprekken

communicatie:
omgaan met Social Media
kansen zien en benutten
overtuigend presenteren

jezelf versterken:
inspiratiesessies naar meer geluk
leiding geven
loopbaanvragen
innoveren is teamwork

Wanneer wij iets op maat, op de eigen locatie, ontwikkelen kunnen wij dit tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op onze website en neem contact met ons op.

Inschrijven

Reacties