U bent hier

Levende Cijfers: Begroten en Bijsturen

28-29
mrt
woensdag 28 maart 2018 - 09:00 tot donderdag 29 maart 2018 - 17:00 | nntb
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Het lezen van een financieel jaarverslag is vaak als lezen in een vreemde taal. Als je de begrippen en verbanden niet kent is het geheimtaal, nodeloos ingewikkeld. En wie legt het nu uit zodat je als manager er iets aan hebt. Met cijfers kunt sturen. De basiscursus geeft een (her)introductie in die financiële taal en dan in gewone mensentaal vanuit het perspectief van de manager. De man of vrouw die de verantwoordelijkheid heeft voor een organisatie of een onderdeel ervan. De manager die wil weten of zij kan investeren of dat zij op de kosten moet letten, omzet moet maken en voldoende weerstandsvermogen heeft.

De Academie voor Cultuurmanagement
De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector die zich blijft ontwikkelen. Wij geloven dat 'een leven lang leren' makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen we voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. We verzorgen één of meerdaagse programma's op maat en bieden open opleidingen.

Coaching en maatwerk
De Academie voor Cultuurmanagement biedt coaching aan individuele medewerkers, alsook aan teams. Ondernemerschap, leiderschap en gastvrijheid zijn de thema’s waarmee wij werken. 
Hieronder een greep waarin wij thuis zijn:

zakelijk:
financieel management voor non- financials
introductie in projectmanagement
business model Canvas
goed functionerende ondernemingsraad
waardevolle offertes en gesprekken

communicatie:
omgaan met Social Media
kansen zien en benutten
overtuigend presenteren

jezelf versterken:
inspiratiesessies naar meer geluk
leiding geven
loopbaanvragen
innoveren is teamwork

Wanneer wij iets op maat, op de eigen locatie, ontwikkelen kunnen wij dit tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op onze website en neem contact met ons op.

Inschrijven

Tags 
Agenda

Reacties