U bent hier

Levende Cijfers: Beoordelen en Beslissen

7-8
mrt
woensdag 7 maart 2018 - 09:00 tot donderdag 8 maart 2018 - 17:00 | nntb
Toevoegen aan persoonlijke kalender

In Levende Cijfers Beoordelen en Beslissen leer je hoe je systematisch cijfers leest, observeren en op zoek te gaan naar oorzaken.
Regelmatig wordt een resultatenrekening en een balans geproduceerd. Hierin staan de prestaties van de organisatie en hoe deze ervoor staat. Het lezen van die rapporten is vaak niet het leukste werk, zeker als zo'n rapport als ingewikkeld wordt ervaren. Maar als je een resultatenrekening en balans goed kan lezen, vertelt het veel meer over je organisatie dan je weet uit je dagelijkse ervaring op de werkvloer.

De Academie voor Cultuurmanagement
De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector die zich blijft ontwikkelen. Wij geloven dat 'een leven lang leren' makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen we voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. We verzorgen één of meerdaagse programma's op maat en bieden open opleidingen.

Coaching en maatwerk
De Academie voor Cultuurmanagement biedt coaching aan individuele medewerkers, alsook aan teams. Ondernemerschap, leiderschap en gastvrijheid zijn de thema’s waarmee wij werken. 
Hieronder een greep waarin wij thuis zijn:

zakelijk:
financieel management voor non- financials
introductie in projectmanagement
business model Canvas
goed functionerende ondernemingsraad
waardevolle offertes en gesprekken

communicatie:
omgaan met Social Media
kansen zien en benutten
overtuigend presenteren

jezelf versterken:
inspiratiesessies naar meer geluk
leiding geven
loopbaanvragen
innoveren is teamwork

Wanneer wij iets op maat, op de eigen locatie, ontwikkelen kunnen wij dit tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op onze website en neem contact met ons op.

Inschrijven

Reacties