Local Government – the key link to the cultural chain

woensdag 4 november 2020 - 14:00 tot 16:30 | Online
Toevoegen aan persoonlijke kalender

aida

In de seminarreeks Beyond Survival presenteert efesai samen met Nederlandse en internationale panelleden dringende maatregelen die de culturele sector nu moet nemen om op langere termijn te kunnen groeien.

Beyond Survival Local Government – the key link to the cultural chain

In dit seminar staat centraal:

• Duidelijkheid over het doel: waarom geven gemeenten geld aan cultuur?
  • Wat is de sociaal economische impact van cultuur? En welke impact heeft cultuur op welzijn?

Aanmelden kan via deze link

Voor de leden van Museumvereniging biedt efesai een kortingscode (MV2020) waarmee nog eens 10% korting op de toegankelijke prijs van €9,99 per seminar wordt gegeven.

Datum: Woensdag 4 november 2020
Tijd: 14:00 uur tot 15:30 uur

Taal: Engels
Type: Webinar

Panel
Erica Love, West Midlands Culture Response Unit (Verenigd Koninkrijk)
Paul de Rook, Gemeente Groningen (Nederland)

Host
David Dixon, efesai

efesai's Beyond Survival Seminarreeks
Dit najaar behandelt efesai in zes online seminars acties die de culturele sector nu moet ondernemen om te kunnen bloeien in een wereld die door COVID-19 drastisch is veranderd. Het virus heeft radicale transformaties op het gebied van technologie, maatschappij, financiering en maatschappelijke betrokkenheid naar de voorgrond gebracht en versneld. Diverse Nederlandse en internationale sprekers delen in de online seminars hun inzichten. Missie en waarde, strategische bedrijfsplanning, financiering, diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid komen als onderwerp aan bod.

De seminars vinden van 23 september t/m 2 december tweewekelijks plaats. De seminars zijn Engelstalig. Elk seminar duurt 90 minuten en belicht een ander onderwerp.

Kijk voor meer informatie op www.efesai.com/nl