Mapping Sessie: De ideale journey van de museumbezoeker

mei
dinsdag 28 mei 2019 - 14:00 tot 17:00 | RaisingResults, Westergasterrein, Polonceaukade 10 te Amsterdam
Toevoegen aan persoonlijke kalender

De ideale journey van de museumbezoeker

Musea kunnen nog een wereld winnen door hun relatie met de bezoeker te verdiepen. Maar hóe doe je dat dan? Wat doe je dan met die bezoeker voor, tijdens én na het museumbezoek? Welke verhalen vertel je en welke kanalen zet je daarbij in? Hoe zorg je dat je écht relevante content verschaft en herhaalbezoek stimuleert? En wat kan automatisering hierin betekenen? Een duurzame relatie begint bij een goede journey.  Op 28 mei denken onze Customer Experience Experts met een select gezelschap van musea daarom na over de ideale journey van de museumbezoeker voor en na het bezoek.

•             Locatie: RaisingResults, Westergasterrein, Polonceaukade 10 Amsterdam

•             Tijd: 14.00u tot 17.00u

•             Aanmelden kan via mail (wendy@raisingresults.eu). Er is plek voor maximaal 15 musea (vol = vol)

•             De bijeenkomst is gratis.