Meer inkomsten en meer draagvlak. Wie wil dat nou niet?....

jun
vrijdag 14 juni 2019 - 13:00 tot 17:00 | Hermitage / Outsider Art Museum, Amstel 51 te Amsterdam
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Save the date!

Vrijdag 14 juni 2019
Expert meeting sectie Development

Hoe kun je voor jouw museum meer draagvlak én inkomsten krijgen door het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met fondsen, sponsors, overheden, vrienden, business club sponsors én… je interne organisatie? Met als doel om meer impact te creëren voor bestaand en nieuw publiek. Maar….

Hoe neem je je RvT / bestuur en je interne organisatie mee? Wat kun je van hen vragen en wat vooral niet? En hoe ga je om met ethische dilemma’s rondom ‘geld met een luchtje’? Zijn er voorbeelden uit andere sectoren waar wij wat van kunnen leren? En hoe kun je (online) geven stimuleren op diverse plekken in de klantreis? Dit en meer komt aan de orde tijdens deze expertmeeting.

Voor wie? Directeuren, managers en ervaren fondsenwervers
Wanneer? Vrijdag 14 juni 2019, 13:00-17:00uur
Waar? Hermitage/Outsider Art Museum te Amsterdam
Kosten? € 20,- p.p.

Inschrijven en aanmelden kan via de aanmeldknop van dit evenement.

Het exacte programma volgt in de week van 20 mei 2019