U bent hier

Museumcongres & Museumkennisdag 2019

3-4
okt
donderdag 3 oktober 2019 - 10:00 tot vrijdag 4 oktober 2019 - 18:00 | Museumplein Kerkrade: Columbus earth center, Cube design museum en Continium discovery center.
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Het Museumplein in Kerkrade heeft met zijn drie locaties - Columbus earth center, Cube design museum en Continium discovery center - een overtuigend bidbook neergelegd om het Museumcongres en de Museumkennisdag te verwelkomen, dus we gaan naar Limburg dit jaar!

Op donderdag 3 oktober biedt het Museumcongres wederom inspiratie met sprekers van binnen- en buiten de sector; op vrijdag 4 oktober gaan we vooral zelf aan de slag op de Museumkennisdag met volop expertmeetings. Beide dagen is er natuurlijk ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de musea te bezoeken. Daarnaast is er ook nog een speciaal avondprogramma.

Thema: Musea en mensen
Hoe draagt jouw museum bij aan een blijvende binding van álle inwoners van ons land met museale collecties? Voor deze uitdaging biedt het Museumcongres vergezichten en de daaropvolgende Museumkennisdag, concrete handvatten. Ook de Museumcijfers 2018 komen dan aan bod. Kom naar hét museumevenement van het jaar op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober aanstaande aan het Museumplein Limburg in Kerkrade. Als lid van de Museumvereniging kun je het gehele programma op 3 en 4 oktober meemaken voor 313 euro (exclusief btw, kosten voor reis en overnachting). 

Kom ook en meld je aan via onderstaande links!

Museumcongres op 3 oktober: www.museumcongres.nl

Museumkennisdag op 4 oktober: www.museumkennisdag.nl

Tags 
Agenda

Reacties

Goedemiddag. Ik vroeg mij af waar en wanneer ik kan inschrijven voor het congres