Museumcongres & Museumkennisdag 2019: Mensen en musea

okt
donderdag 3 oktober 2019 - 09:00 tot vrijdag 4 oktober 2019 - 17:00 | Museumplein Kerkrade: Columbus earth center, Cube design museum en Continium discovery center.
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Hoe verbind jij mensen en musea?

Het Museumplein in Kerkrade heeft met zijn drie locaties - Columbus earth center, Cube design museum en Continium discovery center - een overtuigend bidbook neergelegd om het Museumcongres en de Museumkennisdag te verwelkomen! Ook de gemeente Kerkrade en de provincie Limburg hebben toegezegd bij te dragen.

Op donderdag 3 oktober biedt het Museumcongres wederom inspiratie door een keur van sprekers uit binnen- en buitenland; op vrijdag 4 oktober zijn er expertmeetings vooral vanuit de musea zelf. Beide dagen is er natuurlijk ook gelegenheid tot netwerken.

Het thema is een blijvende binding van alle inwoners van ons land met museale collecties en borduurt voort op wat vorig jaar is ingezet in het Louwman Museum in Den Haag.

Kijk voor meer informatie op museumcongres.nl of museumkennisdag.nl.

Ik heb er zin in! Niet alleen vanwege de inhoud van het congres, maar zeker ook om een aantal van jullie ook eens hier te mogen ontvangen! Tot snel!