Nationale Museumweek 2020: save the date!

apr
maandag 20 april 2020 - 09:00 tot zondag 26 april 2020 - 23:00 | door heel Nederland
Toevoegen aan persoonlijke kalender

In deze lastige tijden bieden museale collecties en eigen kunstwerken troost. Daarom gaat de Nationale Museumweek 2020 (20 tot en met 26 april) ondanks alle beperkingen door: in verantwoorde digitale vorm. Zo brengen 400 musea online een ode aan 75 jaar culturele vrijheid door middel van een digitale expositie op de Dam (zie artist-impressie). En kunnen mensen thuis daar ook zelf aan deelnemen, door het delen van een eigen kunstwerk. Zo houdt iedereen toegang tot het enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is.

Lees meer in dit nieuwsbericht

Nog meer info in dit dossier: museumcontact.nl/museumweek

Wil je op de hoogte blijven van de Nationale Museumweek 2020? Meld je dan aan via onze speciale mailings via: milou@museumweek.nl