Netwerkborrel en bezoek aan het onderzoeksproject Het meisje in de schijnwerpers

mrt
donderdag 1 maart 2018 - 17:30 tot 20:00 | Mauritshuis, Den Haag
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Johannes Vermeer
Meisje met de parel, c. 1665
Mauritshuis, Den Haag

De Sectie Collecties nodigt museumcollega’s uit voor een netwerkborrel en bezoek aan het onderzoeksproject Het meisje in de schijnwerpers

Gedurende twee weken (26 feb. – 11 mrt) wordt het Meisje met de parel van Johannes Vermeer voor de ogen van het publiek onderzocht met de allernieuwste technieken door een team van internationaal erkende experts. Hedwig Wösten (projectmanager) en Edwin Buijsen (hoofd collectie) geven een toelichting op de publiekspresentatie van dit bijzondere project met aansluitend een bezoek aan het speciaal ontworpen onderzoeksatelier in de Gouden Zaal. Daarna kan het netwerken beginnen met een drankje in de Brasserie van het museumcafé. Wij verwelkomen graag de participanten van de Sectie Collecties en andere geïnteresseerde collega's om met elkaar kennis te maken en van gedachten te wisselen over actuele zaken.

Heb je zelf een bijzonder project gerealiseerd of heb je een tip voor een analyse in een andere culturele instelling? Laat het ons weten, mail je voorstel naar e.buijsen@mauritshuis.nl . Wij zijn altijd opzoek naar interessante onderwerpen.

Ken je meer collega’s die geïnteresseerd zijn in de secties? Zij kunnen zich hier aanmelden.