U bent hier

Ondernemend Leiderschap

25
sep
dinsdag 25 september 2018 - 09:00 tot 17:00 | De Amsterdamse Academische Club
Toevoegen aan persoonlijke kalender

De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector. Wij zorgen voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving.

Ondernemend Leiderschap

Dit jaar organiseert de Academie voor Cultuurmanagement, in samenwerking met de Amsterdam Business School, weer een leiderschap programma. In drie inspiratiesessies praten wij jou bij over veranderende tijden.

Op actuele thema’s deel je ervaringen van andere branches en van goede voorbeelden uit de cultuur. Daarop reflecteren we met de Amsterdam Business School, met de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarnaast is er uiteraard voldoende tijd om in gesprek te gaan met de andere deelnemers. We zijn te gast bij de Amsterdamse Academische Club.

De sessies:

Op 25 september kijken we met Nachoem Wijnberg (UvA), Ted Brandsen (Het Nationale Ballet) en Monika Kackovic (UvA) naar kwaliteit & positionering. Hoe herken je waarde die al aanwezig is in de organisatie en hoe vertaal je kwaliteit naar de buitenwereld?

Op 6 november gaan we met Eric Razenberg (ThiemeMeulenhoff), Richard Zijlma (Conservatorium Haarlem) en Alexander Alexiev (UvA) kijken hoe je komt tot nieuwe producties, om nieuw publiek te bereiken of om te komen tot nieuwe manieren van werken. Ook kijken we naar het samenwerken in complexe verbanden.

In het nieuwe jaar, op 15 januari 2019, kijken we hoe je jouw bezoekers betrekt én tevreden stelt. Vincent Knoops (KLM), Axel Rüger (Van Gogh Museum) en Joris Ebbers (UvA) kijken met jou mee hoe je jouw bezoekers verleidt tot een herhaalbezoek, of wellicht zelfs tot donaties of vrijwilligerswerk.

Bekijk onze brochure of website voor meer informatie.

Korting

Ben jij lid van de Museumvereniging? Dan krijg je 15% korting op al onze open opleidingen.

Reacties