Online Event Code Diversiteit en Inclusie

vrijdag 27 november 2020 - 10:00 | Online
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Foto: Kirsten van Santen

Houd je agenda vrij op 27 november 2020! Dit jaarlijkse event over diversiteit en inclusie mag je als cultuurprofessional niet missen. We blikken terug op één jaar Code Diversiteit & Inclusie én kijken vooruit. Ook reiken we de jaarlijkse &Awards uit, meld een project of persoon aan.

Praktische informatie
Geniet live mee vanaf je eigen bank! Wegens de landelijke coronamaatregelen organiseren we het event dit jaar online. Meld je aan en ontvang t.z.t. de link én een leuke brievenbusverrassing.

Registreer je nu!
Beleef, ervaar en kom in beweging op 27 november tijdens het event Code Diversiteit & Inclusie! Alleen samen maken we de culturele sector gelijkwaardig toegankelijk voor iedereen. Geinteressserden kunnen zich hier aanmelden.

Uitreiking &Awards
Tijdens het event wordt ook de jaarlijkse &Award organisatie- en persoonsprijs uitgereikt. De &Awards zetten jaarlijks een culturele organisatie én een professional in de schijnwerpers die met succes bijdragen aan meer diversiteit & inclusie in de organisatie en/of de samenleving. De winnaars ontvangen naast de felbegeerde &Award ook een geldprijs van € 20.000 of van € 5.000. De &Awards worden mogelijk gemaakt door de rijkscultuurfondsen. De deadline voor aanmelding is verlopen.