Op weg naar digitale transformatie in de cultureel erfgoedorganisaties -ééndaagse cursus

vrijdag 8 oktober 2021 - 09:00 tot 17:00 | nntb
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Deze eendaagse cursus richt zich op directeuren, managers en senior medewerkers in de kleine en middelgrote erfgoedinstellingen die zich bezighouden met strategische vraagstukken over digitalisering voor hun organisatie.
Ben jij bezig met vraagstukken rondom de digitale innovatie van de dienstverlening van je organisatie? Wil je weten wat de stand van zaken in digitale transformatie in de eigen organisatie is? Wat kansen zijn voor digitale netwerk samenwerking en welke instrumenten beschikbaar zijn om die te pakken? Dan is het eendaagse programma Op weg naar digitale transformatie in cultureel erfgoedorganisaties voor jou.
Dit programma geeft je inzicht in je digitale klanten en hoe je organisatie zich daar goed toe kan verhouden. Je krijgt concrete tools en strategische inzichten over digitale transformatie in jouw organisatie en je hebt een handelingsperspectief om je organisatie mee te nemen.

Doelgroep: directeuren, managers en senior medewerkers bij kleine en middelgrote erfgoedinstellingen
Studieduur: 1 dag
Datum: 8 oktober
Investering: 375,- excl. 21% BTW
Locatie: het programma vindt bij voorkeur op een fysieke locatie plaats (locatie wordt nog bekendgemaakt).
Bij beperkende covid 19-maatregelen vindt het programma online plaats.
Groepsomvang:
15 deelnemers

Meer weten of aanmelden, klik hier