Save the date: 8 oktober Digitaal Erfgoed Conferentie

donderdag 8 oktober 2020 - 09:00 tot 17:00 | nntb
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Op 8 oktober 2020 vindt de Digitaal Erfgoed Conferentie plaats, waar de nieuwe Nationale Strategie Digitaal Erfgoed voor de cultuursector wordt gelanceerd en gepresenteerd. De thema’s uit de nieuwe Nationale Strategie staan centraal op deze conferentie.

De conferentie richt zich op beleidsmakers en uitvoerders uit de culturele sector. De organisatie van de conferentie ligt in handen van verschillende overkoepelende organisaties uit de culturele sector, waardoor er interactie plaatsvindt tussen de verschillende sectoren in de culturele wereld. De conferentie is onderdeel van de Week van het Digitaal Erfgoed (5 t/m 9 oktober 2020)

Meer informatie over deze conferentie volgt, maar noteer de datum alvast in de agenda!